Month: December 2015

Rant on Matahari #2

Matahari… Masa aku sem dua, kitaorang ada field site astronomy. Masa tulah aku korbankan mata aku yang sedia rabun+silau tahap

Rant on Matahari #1

Matahari… Orang yang baru jumpa aku mesti akan tanya; Orang baru: Power speck mata kau berapa? Aku: Adalah dalam 800

Memori maulidur rasul

Ingat dulu masa duduk asrama, setiap kali maulidur rasul mesti ada pertandingan perarakan, pertandingan pentomen, sajak dan macam-macam lagi. Maklumlah

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” dan buat ayat kenapa korang

Day 27: Mereputttt…..

“Kalau aku nih dinasour, mungkin dah boleh jadi minyak kot!” Statement ni menunjukkan betapa lamanya rasa masa berlalu bila mereput

Review hadiah contest #Dearsofie

Holla! Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!” Kalau tahun lepas aku ada bagi

water, sunlight, reflection-6706894.jpg

Soal tentang lagu kegemaran…

Holla! Buat masa sekarang aku tak tahulah kenapa aku gila sangat dengar lagu dak Crown the Empire. Lagi-lagi yang Machines

Day 25: Humble!

Holla! Semua okay tak hari ni? Iya, aku pun tak okay gak sebenarnya dengan isu ‘unfollow’ yang hangat diperkatakan oleh

chalkboard, story, blogging-620316.jpg

Blog Addicted!

Holla! Korang pernah tak tersengih sendiri bila baca comment dari pembaca blog korang? Atau rasa moody bila takde orang comment,

Scroll to Top