Alamak Confius!!!

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

“ASSALAMUALAIKUM”

Nak tukar ke tak nak?

Nak biar ke tukar?

Macam gelap tapi okeylah kot!

Hurm, confiuslah….aiyoooo

Belek lagi, jenguk balik, try preview…

Apa yang tak kena dengan blog ni ek?

Hurm,..(cuba tengok blog cikiman tu simple jer kann…)

Korang rasa elok blog gelap ke cerah?

Rasa macam nak bagi cerah, tapi tak yakin pulak..

Kalau gelap, kesian pulak orang nak baca ‘gelap mata’ nak baca…

Hurm…

Sambung nantilah kot…Encik internet pun tak bagi chan nak join Segmen Sekolah…

Sebab tadi asal bukak je chrome crush..pastu malas dahlah..

Sejak dua menjak ni kijoannya crush semedang ye?

Rasa patut tukar ke tak?

Header akan datang…

p/s: jangan lupa 14 disember ni…ada hadiah untuk pembacalah..

sampai bertemu kembali!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top