Category: Blog

Kongsi

Blog Migration Notice

Assalamualaikum buat semua pengunjung budiman yang baru, lama, yang menyinggah, silent reader atau sesiapa sahaja yang menjumpai blog ini dari dulu hinggalah sekarang. Zillion terima kasih seluas angkasa bima sakti

Cerita penuh »

Aku dan blogger #5

Sambil bertemankan OST Bahubali, aku mula menaip episod yang seterusnya bagi series “Aku dan Blogger”. Lullaby of death nama ost-nya. Part ni masa Mak Bahubali dikhabarkan yang Bahubali sudahpun mati.

Cerita penuh »

Featured blogger by Kak Shikin

Kabare readers sekalian! Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah bila-bila. Dia ada je mood nak update apa semua tu kan…tapi biasalah, ada je benda

Cerita penuh »

Brand New Blog!

Mahu sebulan jugak aku menyepi dari radius blogging! Lesap pergi mana entah mood blogging. Jangankan nak up entry, nak blogwalking pun tadak! Syadid! Maka, sempena pembaharuan domain pada bulan lepas,

Cerita penuh »

Aku dan blogger #4

Holla dear my fellow readers, how you have been so far? Is it great? Life of 2017 really tough! Doesn’t it? hahaha, I can tell that…so, have you being consistent

Cerita penuh »

You’re invited to ZCOOP Magazine!

Kebelakangan ni kalau korang perasan, terlalu banyak peluang dibuka kepada blogger. SushiVid, review barang, review website, review and review dan review lagi. Tapi kali ni, ada peluang lagi besar kepada

Cerita penuh »

Cabaran blogging zaman millenia

Hari yang redup dikawasan aku telah membuatkan aku merenung dan memikirkan tentang nasib dunia blogging pada masa hadapan. Kemanakah hala tujunya? Bagaimanakah pengakhiran sebuah blog kelak? Adakah blog aku masih

Cerita penuh »

Bubur Pedas Sarawak

Musim Ramadhan biasanya semua dari kita akan ada makanan ‘wajib’ masing-masing. Since tahun ni aku tak berpeluang buka puasa di tanah air sendiri, maka hanya mengenang resepi pun dah cukup

Cerita penuh »

“The Rainbow Bridge”

Kindness is the most amazing and powerful weapon… Allow me to stole your time to read my amazing experience for almost 25 years old lives. The story begin when my

Cerita penuh »

Blog Migration Notice

Assalamualaikum buat semua pengunjung budiman yang baru, lama, yang menyinggah, silent reader atau sesiapa sahaja

Aku dan blogger #5

Sambil bertemankan OST Bahubali, aku mula menaip episod yang seterusnya bagi series “Aku dan Blogger”.

Brand New Blog!

Mahu sebulan jugak aku menyepi dari radius blogging! Lesap pergi mana entah mood blogging. Jangankan

Aku dan blogger #4

Holla dear my fellow readers, how you have been so far? Is it great? Life

Bubur Pedas Sarawak

Musim Ramadhan biasanya semua dari kita akan ada makanan ‘wajib’ masing-masing. Since tahun ni aku

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top