Category: Blog

Kongsi

Aku dan Blogger #3

Baru perasan, tahun lepas tarikh 13/12 ni aku up entry pasal Aku dan Blogger siri 2. Apa lagi, pada tarikh yang sama ni aku gunakanlah peluang untuk menyambung siri tersebut.

Cerita penuh »

Lari….with Traveloka

Aku dah lama tak lari. Lari dalam istilahnya; menjauhkan diri seketika dari kesibukan kerja harian yang aku lalui. Semingguan lepas, aku berjaga tanpa sebarang lena panjang. Sampaikan kawan sekelas tegur,

Cerita penuh »

Review Blog Opie

Holla there! For today I like to make a second review on Opie blog. Ha, kalau yang pertamanya aku review sebab dia pernah menang give away anjuran shawal. Masa tu

Cerita penuh »

Review Blog Fatin Liyana

Holla there! Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Fatin Liyana kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang bagi “Simply Segmen by shawal & sofie”. Seperti yang aku janjikan semalam (atau awal pagi

Cerita penuh »

Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah senaraikan 16 pemenang bertuah! Tahniah kepada semua pemenang dan terima kasih kepada 54 orang peserta yang

Cerita penuh »

Happy Blog Anniversary!

Holla there! Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. Korang apa cer semua? Sihat? Alhamdulillah, InsyaAllah semua dalam keadaan yang sihat wal afiat. So,

Cerita penuh »

Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Assalamualaikum and Hello there! For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan? Dalam eksited, gembira plus teruja, aku sebenarnya malu

Cerita penuh »

Dapat Hadiah Dari Cikla!

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat. After buka lapisan pertama First of all, aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada cikla sebab sudi hadiahkan kita sebuah memori terindah bagi bulan Februari 2016

Cerita penuh »

Aku dan Blogger #3

Baru perasan, tahun lepas tarikh 13/12 ni aku up entry pasal Aku dan Blogger siri

Lari….with Traveloka

Aku dah lama tak lari. Lari dalam istilahnya; menjauhkan diri seketika dari kesibukan kerja harian

Review Blog Opie

Holla there! For today I like to make a second review on Opie blog. Ha,

Review Blog Fatin Liyana

Holla there! Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Fatin Liyana kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang

Tahniah kepada pemenang!

Holla there! Setelah dua minggu berlangsungnya “Simply Segmen by Shawal & Sofie”, akhirnya kami telah

Dapat Hadiah Dari Cikla!

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat. After buka lapisan pertama First of all, aku nak ucapkan ribuan

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top