Category: Blog

Kongsi

#Gift4them: Kena return??

Seusai balik dari kerja praktikal petang tadi, aku agak terkejutlah tengok bungkusan yang ‘seperti ku kenal tapi dimana ya?’. Lepas tu aku tengoklah maklumat.   Bungkusan tak dikenali? Apasal pulak tak dikenali?

Cerita penuh »

#Gift4them: Mission Completed!

Yeay!!! Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu. Kiranya misi #Gift4them aku sudah pun selesai! Thanks u’olls sudi terima hadiah kecil ni. Harapan aku pada mereka

Cerita penuh »

#Gift4them on board!

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah korang dah pun selamat dalam perjalanan. Tengah boardinglah kot!  Terima kasih atas kerjasama yang diberikan

Cerita penuh »

#Gift4them: Dalam proses

First of all, aku minta maaf kepada semua rakan blogger sebab dah dua hari tak blogwalking. T_T [kalau ada yang perasan lah…huhuhu..] komen korang aku still baca dan sempat gak

Cerita penuh »

Tamat sudah contest #Dearsofie!

As you all can see….contest yang dianjurkan hari tu telah pun tamat! Danke to all supporters yang join contest nih! Alhamdulillah kiraan aku tepat…yeay! InsyaAllah ke-20 puluh peserta ni semua

Cerita penuh »

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya: “Macam mana nak bagi semua peserta contest #Dearsofie puas hati?” Berabad jugaklah fikir. Lagi-lagi kalau

Cerita penuh »

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” dan buat ayat kenapa korang nak hadiah tu…(ayat tak kisah panjang mana…janji korang puas hati…)

Cerita penuh »

Review hadiah contest #Dearsofie

Holla! Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!” Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni

Cerita penuh »

#Gift4them: Kena return??

Seusai balik dari kerja praktikal petang tadi, aku agak terkejutlah tengok bungkusan yang ‘seperti ku kenal tapi

#Gift4them: Mission Completed!

Yeay!!! Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu. Kiranya misi #Gift4them

#Gift4them on board!

Gambar latar hanya hiasan bukan sebenar Alhamdulillah atas bantuan jiran yang amat baik hati, akhirnya hadiah

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya:

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….”

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top