Category: Blog

Pilihan yang sukar!

Holla! Malam ni aku nak celoteh pasal kerisauan yang melanda sejak akhir tahun ni. Antaranya: “Macam mana nak bagi semua

Jom Meriahkan Contest #Dearsofie

!ON GOING CONTEST! TAMAT SUDAH!!! Caranya:Korang hanya perlu komen dekat entri ni dengan ayat; “#Dearsofie….” dan buat ayat kenapa korang

Review hadiah contest #Dearsofie

Holla! Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada? Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!” Kalau tahun lepas aku ada bagi

Aku dan Blogger #2

Holla! Kabare kalian semua…sihat? Blog kalian sihat seperti tuannya? Jika ya jawapan kalian, tahniah saya ucapkan. Teruskan aktif dalam blogging,

Review header #justforyou by Sya

First of all, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada sya sebab buatkan header yang sangat kena dengan ‘taste’ aku,

Most Welcome!

“ASSALAMUALAIKUM” Alhamdulillah, selesai sudah proses penghantaran hadiah kepada pembaca. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi menerima hadiah kecil dari saya… Maklumlah

Terima Kasih Sudi Review #2

“ASSALAMUALAIKUM” Jutaan Terima Kasih untuk semua… http://andisakinah.blogspot.com/ http://yoorinmelacolea.blogspot.com/ http://thelittletinypalmtree.blogspot.com/ http://bilaakutravel.blogspot.com/ http://nadialadzim.blogspot.com/ http://munsikettod.blogspot.com/ http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/ http://cikgufarha.blogspot.com/ http://budaksukavanilla.blogspot.com/ http://syaza-applemints.blogspot.com/ http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/ http://www.schanazri.com/ p/s: jangan

Hadiah Untuk Pembaca #1

“ASSALAMUALAIKUM” Alhamdulillah, saya baru selesai membalut hadiah-hadiah untuk dua orang pembaca saya yang sangat sporting! 1- Fina 2- Yana Untuk

Aku dan Blogger

Kisah aku dan blogger bermula sejak 2011. Zaman tu aku selalu lepak pergi c.c semata-mata nak baca blog orang atau

Scroll to Top