Category: Rant

apparel, boutique, bags-1850804.jpg

Perempuan vs ‘window shopping’

“ASSALAMUALAIKUM” Topik berkaitan dengan ‘Perempuan‘ dan ‘Window shopping‘. Aaaaaaa…..macam nak jerit kuat-kuat dan kata; “Aku nak beli satu mall ni!!!”

man, reading, touchscreen-791049.jpg

Nak jadi blogger famous, tapi….

“ASSALAMUALAIKUM” Ini bukan cerita syok sendiri, tapi cerita realiti yang tak pernah wujud. Sambil mendengar Cats.fm, cuba memberanikan diri menaip

Rant on unpopular

“ASSALAMUALAIKUM” Ini bukan blog syok sendiri tapi realiti yang tak pernah wujud. Popular, tak popular…semuanya sama di mata Dia. Siapa

Rant on movie

“ASSALAMUALAIKUM” Semalam cerita Shooter (2007) lakonan Mark Wahlberg aku baru tengok. Then, ulasan aku untuk penceritaan cerita tu sangat bagus dan amat

Random Entri….

Assalamualaikum, untuk entri kali ni aku nak berceloteh panjang sikit. Maybe sebab malam raya yang sangat frust, sebab; satu: tak balik! 

confetti, color, dots-1637197.jpg

Noktah

Assalamualaikum kitak orang semua! Ari tok aku mok berloya pasal ‘NOKTAH’. Apakah itu noktah? Tanda noktah atau lebih dikenali sebagai

“Jodoh Itu Milik Kita?”

“Jodoh Itu Milik Kita?”

Memandangkan cuti sem masih lagi berbaki 8 minggu sebelum masuk ke sem yang seterusnya, maka tersebutlah kisah aku melayan semua

Scroll to Top