Blog Header

Category: Rant

The Useless

Pernah suatu ketika dulu aku dengar seseorang berkata dengan anaknya. “Kalau korang semua ni mati lagi bagus, dari hidup menyusahkan

Rindu Rumah

“ASSALAMUALAIKUM” (Coretan dari utara…kemerapuan yang tak pernah habis….) Petang yang damai macam ni, kadang buat aku terfikir dan mengingatkan aku

Bila bosan melanda….

“ASSALAMUALAIKUM” Dengarlah daku berfalsafah… Dulu ayah pernah pesan: “Orang yang ada Iman dalam hatinya takkan pernah berasa bosan, sebab dia

Cerita tentang ‘follow’?

“ASSALAMUALAIKUM” (cerita ini tiada berkaitan dengan maksud ‘follow’ sebenar, sila tinggalkan entry jika anda bukan followers saya…(o,0) No lah just

apparel, boutique, bags-1850804.jpg

Perempuan vs ‘window shopping’

“ASSALAMUALAIKUM” Topik berkaitan dengan ‘Perempuan‘ dan ‘Window shopping‘. Aaaaaaa…..macam nak jerit kuat-kuat dan kata; “Aku nak beli satu mall ni!!!”

man, reading, touchscreen-791049.jpg

Nak jadi blogger famous, tapi….

“ASSALAMUALAIKUM” Ini bukan cerita syok sendiri, tapi cerita realiti yang tak pernah wujud. Sambil mendengar Cats.fm, cuba memberanikan diri menaip

Rant on unpopular

“ASSALAMUALAIKUM” Ini bukan blog syok sendiri tapi realiti yang tak pernah wujud. Popular, tak popular…semuanya sama di mata Dia. Siapa

Rant on movie

“ASSALAMUALAIKUM” Semalam cerita Shooter (2007) lakonan Mark Wahlberg aku baru tengok. Then, ulasan aku untuk penceritaan cerita tu sangat bagus dan amat

Random Entri….

Assalamualaikum, untuk entri kali ni aku nak berceloteh panjang sikit. Maybe sebab malam raya yang sangat frust, sebab; satu: tak balik! 

Scroll to Top