#Gift4them: Mission Completed!

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Yeay!!!

Alhamdulillah semua dah seronok dan gembira selepas dapat hadiah hari tu.

Kiranya misi #Gift4them aku sudah pun selesai!

Thanks u’olls sudi terima hadiah kecil ni.

Harapan aku pada mereka yang dapat tu, janganlah kecewa atau serik-serik datang sini sebab tak dapat buku hitam tu. T_T

Sepanjang sesi pengeposan berlaku, aku ada gak usha-usha samada hadiah tu semua dah sampai ke belum. Risau aku kalau ada yang tak sampai. Tapi masih ada lagi yang tak sampai lagi atau tak ambil lagi. Harap sangat semua dapat dengan selamat.

Cerita kedua pulak, hari ni hadiah dari kak shikin selamat sampai di rumah tengahari tadi. Thanks ya kak shikin!

Semoga Allah murahkan rezeki akak dan juga semua yang membaca entri ni!

Last but not least, I hope this 2016 be the best year ever for everyone!

Thank you and you’re welcome too!!!

p/s: kenapalah orang selalu ingat aku nih laki? T_T

ada ek laki nama sofie?

selain daripada sofi jikan?

itu sofi…ini sofie..

Pesanan penaja: segala maklumat penghantaran adalah rahsia antara penerima dan pengirim saja. 

Dah…nak makan dulu…

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Shikin Razali
January 29, 2016 18:16

hihihi terima kasih Sofie sebab bagi hadiah pada akak, memang rasa macam bertukar2 gift pulak kan.. anyway, hadiah Sofie bagi pada akak cantik sangat2, akak suka and ada budak2 opis akak jealous sebab dua minggu berturut2 akak dapat giveaway.. ^_^ thanks again my lil sis…=)

Nur Khairul Azizi Mohamad
January 28, 2016 18:42

Huntonglah… 🙂

sofie adie
January 25, 2016 20:05

hehehehe…..harap kak ros suka…
^_^

sofie adie
January 25, 2016 20:04

alhamdulillah….syukur..

ros nordin
January 25, 2016 19:55

Alhamdulillah.. Yeayy dapat buku hitam pisau rambo.. terpana jap.kihkih

The KehalusanKelembutan
January 25, 2016 19:55

Salam Alhamdulillah, urusan dipermudah

sofie adie
January 24, 2016 20:15

hahahahahah…..amboi shawal ke langit ayatnya…^_^
tapi okay je sebenarnya kalau orang tak tau identiti kita sangat..

segmen blogwalking buat masa sekarang tak rajin lagi nak jenjalan…hehehehhe
all the best ya shawal!

Mohd Noor Shawal
January 24, 2016 17:49

saya pun ingatkan akak ni blogger lelaki sebab ramai lah budak lelaki nama sofi and design blog akak macam blog lelaki.. hehehehe.. pendapat shawal je, jangan marah eh.. hehehe.. ini menunjukkan yang akak yuha ni cool.. nice.. yeahhh ^^ shawal pun selalu terkena cam ni, ramai ingat shawal blogger pompuan, aduiii.. huhuhu

shawal singgah sini kak, jemput join segmen shawal.. 🙂

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/SegmenBlogwalkingBloglist2.html

sofie adie
January 24, 2016 17:02

xdelah….kan hari tu saya ada buat contest. so sape yang join semua dapat hadiah. Kebetulan jugak saya menang GA dari kak shikinm, tu yang terus post sekaligus tu…
^_^!

sofie adie
January 24, 2016 17:01

cyeh T_T
you're welcome!

sofie adie
January 24, 2016 17:00

😀 mestilah best dapat hadiah heheheh

Scroll to Top