Hello September!

text, letter, old-4095909.jpg

Salam Aidil Adha buat semua. Moga hari ni lebih baik dari semalam dan hari sebelumnya. Amin!

Masuk hari ni, adalah hari terakhir aku bercuti dan bersenang lenang di Miri. Yup! Aku balik  miri empat hari saja. Untuk meraikan majlis perkahwinan kakak yang ketiga, semalam..

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Kitaorang sempat lagi lepak makan KFC dan tengok sunset dekat Tanjung Lobang. What a nice view to remember…maklumlah duduk sana mana ada nak enjoy the sunset sangat. Kerjanya dalam bangunan saja, masuk pagi. Balik malam confirm lah dah gelapkan?

So, senja memang tak terasa bila waktunya…

Thank God August dah berlalu. Bukan sebab apa, tapi sungguhlah aku terasa lama benar Ogos kali ni. Mungkin terlalu banyak insiden yang berlaku sehingga aku terasa Ogos terlalu panjang. Dan lemau nak habiskannya…?

Tak lama lagi semua student akan masuk pengajian seperti biasa. Ada yang baru masuk tu, aku ucapkan tahniah dan selamat maju jaya dalam menyambung pelajaran. Aku pulak baru nak masuk tahun kedua ijazah. Tak terasa ambil ijazah. Rasa macam masih diploma lagi..?

Malam ni punya flight delay katanya. So, aku kenalah berkemas awal. Balik bawak satu beg saja. Malas nak bawak banyak -banyak.

See you next journey ya!

sunset, view, tanjung lobang

p/s: wake me up when september end…

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
October 2, 2017 02:23

amin. insyaAllah cik tie
🙂

Cik Tie
Cik Tie
October 2, 2017 02:22

Moga sukses selalu

sofie adie
September 11, 2017 02:15

pi lah kim chaa. tapi kalau pi time kita takde, kenalah explore jadi tourist. huhuhu
thanks for ur wish! 🙂

Kim Chaa
September 11, 2017 02:12

Teringin nak pergi Miri.

selamat start sem baru. 😀

sofie adie
September 5, 2017 01:38

kan??? ikutkan nak stay sampai habis awan mega. tapi tak molek pulak. datanglah nina…dialu2kan kedatangan ke miri…saya sendiri pun tak habis explore miri tu alahai…huhuhuhu

sofie adie
September 5, 2017 01:37

haaa….ini yang tak mau ni…dia pun belum suruh kita pulak…hehehe
#doakanyangterbaik 🙂

Hanis Amanina
September 5, 2017 01:25

cantiknya alahai sunset tuuuu. 😀

Harap2 ada rezeki ke Miri sementara abg masih kerja di sana. 😀

hanisamanina.com

Ayuni Sara
September 5, 2017 01:25

lepas ni sofie pulak…hihihi. btw gudluck ^_^

sofie adie
September 3, 2017 01:49

thanks aisya! 🙂
good luck too!

sofie adie
September 3, 2017 01:48

Amin. 🙂

Aisya사쿠라♥
September 3, 2017 01:48

good luck! <3

JAMIL HASHIM
JAMIL HASHIM
September 3, 2017 01:48

semoga success selalu

Scroll to Top