Podcast Season 3: Merangkak Atas Angin

Kalau dalam bahasa English, mungkin ia kedengaran lagi ‘cool’ kot. Crawl Above the Wind gitu.

Tapi disebabkan aku utamakan penggunaan bahasa, maka menjadilah ia suatu tema bertajuk Merangkak Atas Angin. Berikut merupakan keratan artikel yang telah ditulis oleh salah seorang sidang media Bonne Vie bagi kemunculan Season terbaru yang dilancarkan oleh Orang pada hari ini.

///

///

Tu je kot untuk masa sekarang. Aku pun tak tahu benda apa yang aku merepek lagi nanti. Hahahahaha. (Tiber rajin nak buat newsletter acah-acah old newspaper ^_^!)

So, sepanjang fasa penerbitan season ni jugak aku banyak dengar lagu-lagu or nasyid yang pernah teman aku masa-masa tersebut. Mostly lagu la. Sebab season lepas aku dah banyak guna nasyid, so kali ni kita fokus pada lirik lagu pulak.

Ada jugak penambahan lagu baru yang teman aku pada masa sekarang yang jadi inspirasi dan idea. Seperti yang ditulis dalam artikel kat atas

At the end, aku harap semua fasa ni berlalu dan ini merupakan masterpiece yang aku akan kenang sampai mati. Because of them, I’m alive. Amin!

Kongsi 

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top