Review hadiah contest #Dearsofie

Holla!

Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada?

Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!”

Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie.

Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti..

Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka akulah…hahahahhaha 

[lempang jugak makannya]

Takdelah, aku pilih based on kekreatifan koranglah…kalau ramai join insyaAllah, aku akan tambah hadiah.

[Aku bajet-bajet dua untuk permulaan.]

Ni pulak review dari pembaca sporting aku tahun lepas..

Fyna dan Yana

Hope lah ada orang sudi terima hadiah ni… 
#Pray4sofie pulak…T_T

Nak bagitau ni…contest ni sedang dibuka…apa tunggu lagi cepat-cepatlah join!

Content Protection by DMCA.com

Kongsi 

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Terima Kasih Daun Keladi! 

Scroll to Top