Review hadiah contest #Dearsofie

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Holla!

Ada sesiapa nak hadiah tak? Ada?

Kalau ada cepat komen laju-laju kata “Nak!!!”

Kalau tahun lepas aku ada bagi hadiah untuk pembaca dengan tagline “Betul nak setia”, tahun ni pulak aku acah-acah nak bagi hadiah dengan tagline #Dearsofie.

Nah aku tunjuk sikit hadiah nanti..

Dulu aku pilih guna nuffnang, sekarang aku pilih ikut..ikut..ikut suka akulah…hahahahhaha 

[lempang jugak makannya]

Takdelah, aku pilih based on kekreatifan koranglah…kalau ramai join insyaAllah, aku akan tambah hadiah.

[Aku bajet-bajet dua untuk permulaan.]

Ni pulak review dari pembaca sporting aku tahun lepas..

Fyna dan Yana

Hope lah ada orang sudi terima hadiah ni… 
#Pray4sofie pulak…T_T

Nak bagitau ni…contest ni sedang dibuka…apa tunggu lagi cepat-cepatlah join!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top