Sepetang bersama Tea Boss Perlis

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Assalamualaikum and Hello there!

For the first time aku join review secara bersua muka bersama blogger lain. Pergh! Gempak je rasa kan? Dalam eksited, gembira plus teruja, aku sebenarnya malu gak r nak bertemu secara nyata. Lagi-lagi kitaorang dikira team paling lambat sampai kat destinasi…T_T but at least selamat jugak tiba. huhuhuhu…*sorry gais for been late* Antara blogger yang join adalah; bro Zumalbro pha is, bro Arz dan miss zya. Nice to meet u’olls!

(p/s: entri kali ni banyak menggunakan gambar untuk berbicara…harap maaf untuk pengguna data macam daku ni…)

Logo Tea Boss

Tea Boss ni adalah sebuah jenama minuman yang bukan saja jual air teh malah bermacam-macam perisa. Siap ada perisa kacukan lagi. Latar belakang Tea Boss adalah diinovasikan oleh anak muda melayu berasal dari Sungai Petani, Kedah yang berpengalaman dalam bidang hotel. Pergh! bidang feveret aku dulu tu….selain pada tu, Tea Boss ni memiliki hampir 10 outlet di semenanjung Malaysia. Cayalah! So, kat bawah ni adalah senarai menu air yang ditawarkan di Tea Boss Perlis.

 

credit gambar to DZ
Tapi kalau korang rasa macam nak makan chicken chop ke, laksa ke soto, kat sini pun ada sediakan semua tu dengan harga yang mampu milik. Bawah ni semua gambar yang diambil oleh bro zumal dan misszya. Thanks for sharing the picture! Ni je mampu belanja…
antara air yang menjadi pilihan untuk dirasa (credit gambar to misszya)
Kalau korang beli 10 air tea boss, korang akan dapat satu air percuma. Untuk bagi cukup sepuluh, kenalah rajin-rajin membeli tea boss…
(credit gambar to bro zumal) 
menu pilihan (sos black pepper dia terbaik r!) credit gambar to misszya
credit gambar to misszya
Recommended by the owner (credit gambar to misszya)
my choice
Say ‘cheese’ (credit gambar to misszya)
Sepetang bersama Tea Boss, sempatlah merasa air Apple Boss, Mango Boss, Sling Boss, Chicken Chop dan juga Soto. Aku paling suka sos BBQ black pepper untuk chicken chop. Win r! Apple Boss pulak dalam tak mampu nak habiskan, akhirnya berjaya jugak habis. Banyak giler tu…nih kalau dahaga, confirm tak sampai sepuluh minit dah habis.
bersama blogger miss zya, bro aRz, bro Pha is dan bro Zumal. (credit gambar to miss zya)
Sepetang bersama Tea Boss
Untuk korang yang dok belah Perlis dan berminat nak review, terjah dan merasa air Tea Boss ni, bolehlah rujuk maklumat dibawah:
Untuk info yang lebih menarik mengenai Tea Boss ni korang boleh usha FB dan stalk insta mereka.
Last but not least, thanks for the awesome tea time and thanks for reading!

Untuk baca review dari bro zumal, korang boleh klik sini

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
April 1, 2016 19:07

boleh saja yun sing..moh kita serang!!!!

sofie adie
April 1, 2016 19:06

ha'ah…memang air apple dia sedap 🙂
tulah…teringin gak nak gather lagi…insyaAllah…

sofie adie
April 1, 2016 19:05

salam yana,
ni kat kangaq ni…
boleh sangat singgah sini yana…seberang dengan kedai andaman kalau tak silap…

sofie adie
April 1, 2016 19:04

kan? memang huntong jiha… 🙂

sofie adie
April 1, 2016 19:02

ha'ah…huhuhuhu

sofie adie
April 1, 2016 19:01

salam zya!
hahahahha…iyalah kasi popular nih…hehehehhehe
🙂

Yun Sing
April 1, 2016 18:42

Waa.. nak serang juga.. nanti-nantilah kalau-kalau ada ke Perlis boleh singgah ^^

tashira
April 1, 2016 18:42

pergh untungnya. sy tak pernah lagi gathering dgn blogger lain macam ni. btw air apple tu macam sedap je

The KehalusanKelembutan
April 1, 2016 18:42

salam sofie kak mana nie? arau ke kangaq? nak pi buat clearance nanti kot kot sempat singgah

Nazihah@Jiha
March 30, 2016 10:36

untunglah hihihi

timm bill
March 30, 2016 10:36

wah, jnjln dgn blogger utara..hehe..

miss zyaroses
March 30, 2016 10:36

salam hai sofie adie amboi kemain byk credit nma zya.btw tq nice to meet u.

sofie adie
March 29, 2016 11:57

haa…kak nad boleh teka yg mana satu…hehehehe 😛

sofie adie
March 29, 2016 11:56

iyap! utk peminat coffe juga xdilupakan…memang sedap! 🙂

sofie adie
March 29, 2016 11:52

🙂 try r gather kat selatan…

sofie adie
March 29, 2016 11:47

iyap! mesti pergi kim chaa! 🙂

sofie adie
March 29, 2016 11:46

sama2 sebab sudi jemput…^_^

nadialadzim
March 29, 2016 11:43

so, yg mana 1 agak nya si sofie ni? hihi…

aRz MoHa
March 29, 2016 11:43

salam sofie adi…tea boss dah dibuka di perlis…sebelum ni tahu di sungai petani ja…buat peminat coffe boleh juga rasa coffe pilihan masing-masing kan….sedap ja air tea boss ni

Aienienka Peter
March 29, 2016 11:43

Bestnye sis~ dpt jumpa blogger lain….

Kim Chaa
March 29, 2016 11:43

Air mango dia nampak sodaaaap … ^.~ nnt g perghlih boleh try niih 😀

Dunia Zumal
March 29, 2016 11:43

Terima kasih Sofie kerana sudi turut serta bersama kami yer ^-^

Dunia Zumal
March 29, 2016 11:43

Terima kasih Sofie kerana sudi join kami semua ^-^

Scroll to Top