Tunda lagi….

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Hola amigos!

Hari ni pi cari laptop. Pusing punya pusing, laptop yang dihendak takde. Katanya habis stok. Kecewalah labu…

Harapan nak terus angkut dan start buat kerja terus, tapi tinggal harapan. La aku layan balik lagu Linkin Park. Takde benda yang boleh dilayan selain khatam album diorang.

Kalau fan LP, silalah jawab quiz ni (teka lagu Linkin Park)

Pastu nak cari laptop yang setara dengannya pulak, pun tak sama tara. Hareyyy…maka kita tunggu je lah stok akan datang.

Pastu pi lah makan satay dengan hati yang mendongkol. Tengah makan sate boleh pulak merungut siapa yang bakar sampah time orang makan. Padahal terang lagi bersuluh yang kau tu tengah makan sate yang perlu dipanggang! Mestilah ada asap labu oiiii!

Bila sampai rumah baru otak fungsi balik. Oh haah kan…akunya makan sate. Memang kena bakar dan akan ada asap…apa ke itu pun tak boleh fikir?

Nampak tak emo tak emo otak bila pencarian terpaksa ditunda.

Laptop apa? Nanti ada aku bagitaulah…la ni tengah moody. Layan satu lagu…

Dan favourite hari ni lagu Papercut versi  Big Pimpin’.

Why does it feel like night today?
Somethin’ in here’s not right today
Why am I so uptight today?
Paranoia’s all I got left
I don’t know what stressed me first
Or how the pressure was fed
But I know just what it feels like
To have a voice in the back of my head

Takat tu jelah cerita aku. Papehal roger…

Nah lawak hari ni

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aienienka
April 7, 2021 01:48

So high pitch sampai terbang bulu dia. Haha

Scroll to Top