Holla,

Welcome to my blog!

Aku wujud kerana Dia. Aku ada, kerana mereka. Hadirnya aku pada dunia masih tiada kepastian. Yang aku tahu, hidup perlu diteruskan…

Sembang Blog

Sembang Blog

Wajah Baru

Wajah Baru

Relevankah blog di zaman millennial?

Relevankah blog di zaman millennial?

cabin, lake, sunrise-3374201.jpg

Welcome home dearself…

Three words! I MISS MYSELF! Akhirnya kepulangan juga aku yang ini. Aku yang bercita besar. Aku

praise be to god, thank god, thankful-2070011.jpg

1444H: Ku Pinta RedhaMu

Alhamdulillah masih dipanjangkan usia bertemu tahun baru Hijrah yang ke-1444. Siapa sangka kita masih hidup hingga

sunset, beach, sky-3726030.jpg

Senja: Episod 2

Senja itu dia  menangis lagi. Menangis yang tak sudah. Esaknya saja buat jiwa terasa perit. Sakit!

beach, sunset, waves-2179624.jpg

Senja: Episod 1

Aku selalu ingat yang kau akan hadir. Hadir sepertimana kau pernah kata untuk lebih serius selepas

roses, pink roses, pink flowers-7334744.jpg

Bahagia itu…

Tadi aku tengoklah live Quyeng dekat TikTok, pastu adalah satu quote yang simple Quyeng ingatkan pada

hd wallpaper, nature wallpaper, aurora-3273419.jpg

Menjadi realistik

Lama dah kan tak update life dengan diri sendiri. Borak dengan diri, tanya khabar. ‘Kau okay

Eid Adha 1443H

Kalau dulu masa kecik aku serius tak faham, kenapa cerita raya kena sedih. Kenapa asal raya

audience, backlit, band-1868137.jpg

Komedi Kursatil

Hidup ni kelakarkan…sangat kelakar sampai kau gelak pun keluar air mata. Serius kelakar! Guna banyak mana

cabin, lake, sunrise-3374201.jpg

Welcome home dearself…

Three words! I MISS MYSELF! Akhirnya kepulangan juga aku yang ini. Aku yang bercita besar. Aku

praise be to god, thank god, thankful-2070011.jpg

1444H: Ku Pinta RedhaMu

Alhamdulillah masih dipanjangkan usia bertemu tahun baru Hijrah yang ke-1444. Siapa sangka kita masih hidup hingga

sunset, beach, sky-3726030.jpg

Senja: Episod 2

Senja itu dia  menangis lagi. Menangis yang tak sudah. Esaknya saja buat jiwa terasa perit. Sakit!

beach, sunset, waves-2179624.jpg

Senja: Episod 1

Aku selalu ingat yang kau akan hadir. Hadir sepertimana kau pernah kata untuk lebih serius selepas

roses, pink roses, pink flowers-7334744.jpg

Bahagia itu…

Tadi aku tengoklah live Quyeng dekat TikTok, pastu adalah satu quote yang simple Quyeng ingatkan pada

hd wallpaper, nature wallpaper, aurora-3273419.jpg

Menjadi realistik

Lama dah kan tak update life dengan diri sendiri. Borak dengan diri, tanya khabar. ‘Kau okay

Scroll to Top