Dapat banner dari bajuwarnacoklat.com!!

text, letter, old-4095909.jpg

Walawe!!!!

Dapat banner tu…

Untuk korang yang join ‘Segmen awak orang mana?’ dari Rrai hari tu semua dapat banner seperti yang dijanjikan.

Terima kasih rrai!!!

Ha, kepada yang join segmen dan nak tebus banner ni bolehlah klik sini atau banner kat atas tu ya!

Jangan lupa tebus tau!

Lepas tu tampal kat sidebar blog korang. Rrai pun siap bagi tunjuk ajar lagi tau macam mana nak letakkan banner ni.

Terima kasih tinggi mentari Rrai!

p/s: Sukalah aku tengok banner ni. Buat teringat dekat aiskrim Magnum Gold orang bagi hari tu…^_^

chiao lu!

nak siap-siap tengok AJL30 pulak!

Jangan lupa tebus tau!

[aku rasa akulah kot blogger yang mengelirukan rrai tu..hehehhe #sorry ye rrai ^_^!]

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ardilla Noorezan
February 3, 2016 00:13

Lawa banner tu

sofie adie
January 25, 2016 20:23

kan? semua peserta dah dibuat banner dan sangat memuaskan!
^_^

sofie adie
January 25, 2016 20:22

tak tebus lagi? haa…boleh klik2 banner atas tu untuk tebus nanti tau!

sofie adie
January 25, 2016 20:18

KAN? PC punya banner pun lembut mata memandang…
^_^

sofie adie
January 25, 2016 20:17

wah baguslah..saya pun suka! ^_^

sofie adie
January 25, 2016 20:17

kan? dia pun dapat gak kan?

sofie adie
January 25, 2016 20:08

ha'ah…AJL30…dah habis da…hehehhe

The KehalusanKelembutan
January 25, 2016 19:55

Salam cantik! mmenag RRai gigih org nya

Farhana Zukri
January 25, 2016 13:42

lawa hehe Hana tak tebus lagi 🙂

sofie adie
January 25, 2016 01:56

eh mestilah suka orang bagi ni…heheheh
cukup perfect dimata emas saya ^_^
thanks ya rrai!

PeRdU cINta
January 25, 2016 00:10

Alhamdulillah cantik sangat…

najwa zahid
January 25, 2016 00:10
Aienienka Peter
January 25, 2016 00:10

nice la…

aryan azra
January 25, 2016 00:10

Wah…tahniah.

Eh malam ni.AJL ye, akk taktahu pun..adoii

NUR RAIHANAH
January 25, 2016 00:10

Yeayyyy! nasib baik sofie suka hehee
sorry ada terkurang ke apa yaaa

Scroll to Top