Blog Header

Adieu Nocturne…Begitulah ceritanya…

night, moon, mountains-4702174.jpg

Well gais, dah nak dua bulan aku tak borak sini. Huh…semangat itu hanya wujud pada Januari saja rupanya. Sudah habis Januari, macam biasa terus tenggelam bersama lapisan ozon yang lain. Buat hal sendiri dan langsung hilang dari radar.

Sometimes…it feels peaceful in this way.

Korang pe cer? Aku alhamdulillah syukur atas segalanya masih dipertemukan Ramadhan Kareem yang ke-1445 Hijrah. Lama jugak aku termenung nak mulakan entri ni. Aku baru je renew domain hari tu. Ingat nak beralih domain platform ke tempat lain since Google Domain dah dibeli oleh dak Shopify jadi macam tak best pulak rasa. Maybe aku patut pindah dia ke Hostinger. Tengoklah macam mana.

Ikut pada hari tu, aku dah nak kubur je blog ni. Maybe sampai disini saja kisah aku dan blog….tapi tu lah tak tahu lagi. Tengoklah macam mana.

Aku pun menaip ni macam takde tenaga yang ceria ha ha ha ha. Apa-apa ajalah.

Bulan Ramadhan macam biasa kesesakan jalan lebih berganda. Aku syukur makan jammed hari-hari, pergi balik kerja itu normal. Aku ni, time kerja kadang sampai lupa semua. Tapi bila dah lega, santai saja kerjanya. Syukur punya kerjaya.

Iftar so far alhamdulillah masih aman. Ada rezeki kita iftar buffet ya gais. InsyaAllah.

So far teraweh aku just buat sendiri. Masih belum berjemaah. Tak rajin nak keluar selepas sangkut jam sekian lama. Merata jammed. Bazaar pun aku pergi yang dekat rumah je. Mostly aku masak, sebab rasa macam lebih selera. Jimat-jimat sikit labu ekonomi tengah macam gini.

Orang lain dok merancang perjalanan balik raya. Ikut suka hangpalah. Aku raya tak raya sama aje rasanya. Macam tu je lah. huhuhu

Takat tu jelah entri aku sekadar kemas sawang ni. Blog lawa-lawa dibela sawang sudahnya. hahahaha

Tengoklah time ada mood ke apa, sekarang mood ke Pluto sudah.

Papehal roger. Adios!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ana mizu
ana mizu
March 25, 2024 14:50

takpe ah lap sikit-sikit sawang tu hehe

Scroll to Top