Tidur yang disayangi

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Tidur yang disayangi

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Tidur yang disayangi

Update blog atau tidur?

Mata dah layu dah aih mengantuk minta tidur! Menguap je tidak….

Semalam dapat order design blog kak Shikin. Tempoh seminggu untuk siapkan. Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan. Belum sempat duduk sudah berlari semula. Cukuplah masa seminggu. Tapi otak ni, jenis yang susah nak multitasking. Bagi aku lah multi task ni tak efektif. Alasan kan?

Ha..ye lah tu alasan…tapi betullah.

Sayang tidur, tapi still gigih nak menaip entri an. Mendelah…

Ada dua minggu lagi bersama Ramadhan. Hari ni macam takde semangat sangat, sebab otak tengah hilang fokus kejap. Hidup lah hidup…

Takde benda pun nak update. Tu jelah kot. Chow lu nak tidoq! Adios!

Bapak tak berfaedah entri…ha…karang-karanglah aku update entry berfaedah.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aienienka
May 8, 2021 07:21

hahaha janji blog mu tak berhabuk

Scroll to Top