#sharerayajoy with Chickilicious Miri

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Ola amigos!

Huarggghh!!! Mengantok seh! Tapi, still nak up jugak cerita rezeki jadi duta Chickilicious Miri kejap. hahahaha

Sebenarnya kitaorang nak bantai Sushi King yang dikatakan ada buffet ramadhan. Tapi, baru jam 745 malam, diorang dah tutup…harey! Maka, tanpa tujuannya, kitaorang menapak dengan perut mendongkol ke Chickilicious.

Tak tahu nak makan apa, kitaorang pun pilih box raya ni. Tak tahulah box ni satu featured baru yang diperkenalkan hari ini! Gila…langkah kanan betullah…sebab memang banyak boleh jimat bila beli box raya ni.

Dalam box ni kita boleh campur mana-mana sneck yang kita minat. Based on yang list diorang lah. Kalau tak silap ada 9 item kot. Tak ingat. huhuhu

Pastu, sesampainya makanan ni, kitaorang disuruh jadi pelanggan yang bahagia menerima box ni hahahaha. kelakar dowh…

Tulah plan sushi tak jadi punya pasal, kita hadap je lah apa yang ada.

Kitaorang ambik mushroom, kulit ayam, sweet plum potatoes dan chicken popcorn…phew…kenyang gak r..

Aku ni memang sejeni manusia yang suka pada digital public engagements tanpa pilih kasih…tu yang alang-alang cerita tu, aku sharelah dekat korang pasal ni,

Hurghhhh kali keberapa dah menguap ni woiii???

Tido lahhh…

Weh chow lu. Papehal roger! Sape nak merasa Chickilicious, boleh usha website diorang untuk tahu mana lagi branch diroang. Kitaorang pergi dekat Marini…tu jelah kot. Ngantok sangat dah ni…adios!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top