AVON ONLINE: Produk kecantikan untuk wanita

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Wanita dengan kecantikan sangatlah sinonim. Soal tentang wanita mesti ada kaitan dengan cantik. Bila cantik, sama dengan barang make up.

Equation: wanita = cantik = make up.

Ha, sebut pasal barang make up, tak semua orang mampu untuk bergaya dengan jenama yang mahal. Jadi pilihan yang terbaik dia adalah produk kecantikan dari Avon. Berjenama dan mampu milik.

Ada sesetengah dari kita berkemungkinan lebih minat make up yang neutral, simple dan fresh branded. Makanya disini aku nak recommend dekat korang beberapa Avon online beauty product yang akan memikat naluri wanita korang. Ecececeh….let’s we take a look first. Mana tau kalau ada yang masih mencari-cari make up yang sesuai untuk presentation ke, interview ke, atau viva nanti….

Pertamanya adalah lipstick. Ini memang wajib untuk serlahkan lagi keyakinan korang masa interview. Nampak lebih segar gitu! Dia ada macam-macam pilihan warna. Dari nude, pink, bright red to bold colors.

Keduanya pulak adalah eyeshadow. Fungsi eyeshadow ni adalah untuk bagi mata kita nampak lebih segar dan bergaya. Nak buat ala-ala smokey eyes pun boleh dengan produk dari Avon ni. Korang boleh juga padankan warna eyeshadow dengan semua tema. Tapi rasanya, smokey eyes tu memang feveret la…nampak kelas gitu!

Last but not least, adalah blush. Blusher ni nampak je macam kurang penting. Tapi sebenarnya sangat penting kalau kita tahu menggayakannya. Tak semesstinya korang pakai blusher hanya pada sesetengah events…korang boleh jugak guna masa nak buat aktiviti lasak, masa survey site project dan macam-macam! Kasi muka kita seri sikitlah dengan guna blush. Tapi jangan pulak over sangat. Karang tak pasal jadi hantu opera pulak! Alolahai!

So, amacam? Dah ada idea nak guna apa untuk hari-hari besar korang? Kalau kita pakai make up ni, dia macam confidentlah sikit. Betul dak? Tapi satu nak pesan, make up biarlah bersesuaian, barulah nampak segar dan manis bergaya!

Thanx for reading!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
March 29, 2016 12:21

ha'ah kak…senang sekrg semua online…

sofie adie
March 29, 2016 12:20

ala yg basic2 pun jadilah…janji xnmpk lesu…

p/s: kita pun jrg nak bermake-up..huhuhuhu

sofie adie
March 29, 2016 12:18

samalah…kita pun baru tau gak…cpt2 p usha2…

aryan azra
March 29, 2016 11:43

avon pun dah ada online ye

Kim Chaa
March 29, 2016 11:43

Takpernah pakai make up dan xpandai make up. Haha

Kim Chaa
March 29, 2016 11:43

Takpernah pakai make up dan xpandai make up. Haha

Fieyqa Adelova
March 19, 2016 13:50

baru tahu avon dah ada online. terima kasih sofie. nak p usha jap xD

sofie adie
March 18, 2016 16:36

haah dah ada online.
thanx ya keladi ubi!

Keladi Ubi
March 18, 2016 15:58

oo sekarang dah ada online..baru tau….btw…blogwalking…n nice blog….ikhlas daripada http://www.keladionline.com

Scroll to Top