Review Blog Opie

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Holla there!

For today I like to make a second review on Opie blog. Ha, kalau yang pertamanya aku review sebab dia pernah menang give away anjuran shawal. Masa tu aku juga salah seorang daripada penaja giveaway tersebut. Dan hadiahnya telah dihantar dan selamt pun sampai pada tuannya. Review kali ni pulak, Opie menang review dari Simply Segmen. Wah! murah rezeki Opie tahun ni. Alhamdulillah!
 
Opie ni ada dua blog tau! Kalau hari tu aku review blog dia yang kiut miut, blog ni pulak dia lebih matang dan simple! Kenapa Opie sampai ada dua blog? Korang pergilah tanya tuan empunya sendiri. Common la kalau every blogger have two or more blog. Satu untuk informasi, personal atau blog utama. Satu lagi pulak, sekadar join-join segmen, bloglist ke atau blog novel…siapa tahu kan?
 
Selain daripada tu, Opie juga merupakan salah seorang contributor Zalora tau! Haa…..hebat tak hebat Opie ni….nak baca artikel Opie kat Zalora korang bolehlah pergi ke blog dia dan klik pada badge Zalora tu…
 
So, korang dah usha Opie? Tu, dia pandang kita tu…ha ha ha…*gelak ala-ala sloth dalam zootopia*
 
Kalau belum follow blog dia yang banyak tips, gambar yang cantik-cantik, korang bolehlah follow ya!
 
Thanks for reading and Happy Blogging!
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
May 7, 2016 12:38

Hahahahahhaha….masa aku buat entry ni blom rasmi lagi title contributor tu….baru je lagi…

thanks bro!

Bro Ley
May 7, 2016 12:30

Peh.. Lama x dtg sini dh pakai template baru skrg. Nice dan simple.

Kau cakap org, kau pun contributor zalora gak kan?? Hebat2… Mesti masyuk ni.. Haha..

sofie adie
May 3, 2016 22:38

u're welcome opie!

sofie adie
May 3, 2016 22:37

Betul tu! me too!

SITI SORFIENA SYASHA
May 3, 2016 22:30

alhamdulilllah. thanks a lot sis, inshaAllah, kalau ada kelemahan dan kesilapan, opi akan perbaiki kan dari semasa ke semasa 🙂

Kim Chaa
April 30, 2016 12:56

Suka tengok blog opi. Kemas 😀

Scroll to Top