Review Blog Fatin Liyana

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg
Holla there!
Alhamdulillah dan tahniah diucapkan kepada Fatin Liyana kerana berjaya menjadi salah seorang pemenang bagi “Simply Segmen by shawal & sofie”. Seperti yang aku janjikan semalam (atau awal pagi tadi), entri kali ni aku akan buat review blog yang dimiliki oleh Fatin.

 

See banner kat atas tu dah menunjukkan muka depan blog beliau. Dimana di sidebar kanan dia ada terangkan serba ringkas tentang pemilik blog. Ek? Umur beliau 24? adakah sebaya dengan aku? Batch 92kah anda? Okey, yang tu kita ketepikan dulu.
 
Blog beliau sangat simple dan sedap mata memandang. Beliau banyak share tentang pengalaman, join segmen dan review benda yang dia minat. Untuk korang yang nak tau lebih lanjut lagi tentang blog ni, korang bolehlah klik sini okay! Mana yang belum follow tu, jemput-jemputlah follow juga…. ^_^
 
Happy blogging and thanx for reading!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tasha Aqisha
April 30, 2016 09:15

tahniah fatin liyana

sofie adie
April 30, 2016 00:37

dialu-alukan sangat bro arz!
😀

aRz MoHa
April 30, 2016 00:35

Nanti boleh la singgah kenal dengan pemilik blog tu…

Scroll to Top