You’re invited to ZCOOP Magazine!

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Kebelakangan ni kalau korang perasan, terlalu banyak peluang dibuka kepada blogger. SushiVid, review barang, review website, review and review dan review lagi. Tapi kali ni, ada peluang lagi besar kepada blogger yang minat menulis!

zalora, magazine

Zalora Magazine @ ZCOOP magazine telah membuka peluang besar kepada blogger untuk menulis artikel di dalam majalah diorang. Kalau korang suka tulis tentang tips, gaya hidup, petua, perkongsian pengalaman travel dan sewaktu dengannya, korang sangatlah digalakkan untuk grab peluang ni.

Sebenarnya aku pun salah seorang contributor bagi Zcoop Magazine, ?sebab tu aku nak semua rakan-rakan blogger aku turut merasai kemeriahan menjadi contributor di ZCOOP Magazine. (emangnya gue jarang menaip artikel untuk mereka kerna idea gue kureng bernas untuk dimasukkan dalam makalah itu dong…hehehehe)

Tapi, kalau korang tak nak tulis artikel banyak-banyak pun boleh. Sebab program ni Zalora letakkan syarat yang sangat mudah.

Syarat dia:-

  1. Seorang blogger
  2. Minimum 30 blog post
  3. Minimum satu entri setiap dua bulan

Senangkan? Lepas tu, kalau korang memenuhi kriteria blogger kat atas, korang hanya perlu buat dua artikel dalam masa tiga bulan!

Reward?

Artikel korang akan terpampang dalam Zalora @ ZCOOP magazine.

Pernah bercita-cita nak jadi penulis artikel dalam majalah tapi tak pernah tercapai?

Haa…inilah peluang korang untuk asah skil menulis korang. Menulis semua orang boleh, tapi nak bagi penulisan tu kekal dan berkesan, memang kena ada skil.

Kalau korang berminat nak menceburkan penulisan korang dalam majalah ni dengan lebih lanjut, korang boleh email dekat nurul.aini@my.zalora.com

InsyaAllah, setiap yang diusahakan itu akan membuahkan hasil. Kalau tak usaha, manakan dapat hasilnya, iya dak?

Till we meet again!

Jadi blogger, tido pun insyaAllah masih boleh buat duit.

#doakanyangterbaik and #happyblogging !?

p/s: segan nak ngaku yang aku ni contributor zcoop magazine. lol! hahahaha can i just work behind the stage? #dilemabudakambivert 

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
December 12, 2017 11:55

trima kasih ct! 🙂

Ct Roxalynna NH
December 12, 2017 11:51

Syoknyeee kak hehe tahniah kak Sofie

sofie adie
September 5, 2017 23:49

cubalah mana tau ada rezeki lebih dalam blog. 🙂
merapu tu lah yang lama2 akan jadi pro. yang penting jangan berhenti menulis.

sofie adie
September 5, 2017 23:48

haah. artikel apa2 yang berkaitan dengan niche majalah zalora. dan paling penting original. specs dia tu akak boleh email kepada kak aini untuk lebih lanjut.

sofie adie
September 5, 2017 23:46

Alhamdulillah. nina pun tak kurang hebatnya.
happy blogging! 🙂

timm bill
September 5, 2017 23:43

wah, syoknyer..timm teringin, tapi rasa mcm merapu je tulis2..haha!

Norazira Iera
September 5, 2017 23:43

Dear artikel tu artikel ape2 je ke? Ke ada specification dia hehe

Hanis Amanina
September 5, 2017 23:43

Hebat laaa Sofieeee ???

Scroll to Top