Nothingness…

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Nothingness…

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Nothingness…

Does nothingness ever exist?

Tanya aku pada diri yang kian pudar dari memori.

Bodohnya lahai aku ni…orang tanya soalan lain, lain yang dijawab. Walhal, kau tahukan, kau itu nothing! Buatlah persediaan!

Entahlah…sejak terlalu lama tak bersosial dengan manusia baru, kebodohan aku makin terserlah. Rasa nak maki je diri sendiri…

‘Apasal kau bodoh sangat?’

‘Benda simple macam tu takleh buat ke?’

‘Bodoh tu takleh simpan sikit ke weh?’

Argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodoh gila!

Oh God, why am I still exist???

Sedih dowh dengan hidup sendiri. Kenapa bila kau bergaul dengan manusia baru, acap kali berhujung memaki diri? Am I worth living? Am I worth existing?

Nothingness…

I am nothing other than a useless human being…

Bodoh!

Katanya lagi…

Aku tak tahu kenapa aku masih wujud dalam kalangan manusia. Entahlah…

People make mistake…it’s okay..you just happened to be the worst one…

Kadang aku tak tahulah nak kata macam mana untuk ubah frame otak aku. End up maki diri adalah motivasi hidup….

*Tarik nafas dalam dan panjang*

Lepaskan perlahan….

Kau akan mengerti…

Semua….

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top