The Cloud Song, just for you…

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Aku ada satu lagu. Lagu tu first time aku dengar dalam aeon. Yah, kadang aeon punya lagu ni bosan nak mati! Tapi, ada sesetengahnya pulak, buat aku ulang dengar banyak kali. Dan salah satu lagu bertuah di halwa telinga aku adalah lagu nyanyian Meiko, The cloud song.

Masa tu, aku tengah fed up pasal apa aku dah lupa. Aku pergi toilet cuba refresh balik diri. Cuci muka, basuh tangan, termenung tengok air sinki. Dan lagu ni bermain di pembesar suara. Seakan memujuk…terasa lembutnya.

Aku tak tahulah. Tapi, sungguh lagu ni, buat aku sedih jugaklah. Hahahaha…

Dan lagu ni adalah lagu terakhir aku download sebelum aku langgan Spotify secara premium. Dah layan Spotify, mana ada nak download manual dah. Senang!

In case, korang pun ada tempuhi hari-hari yang sukar. Aku hadiahkan lagu ni untuk korang.

Dah lama sebenar aku peram lagu ni buat simpanan memori. Tapi, sebelum dia pudar…aku publishkan hanya untuk tatapan korang.

Thanks for reading!

May you find the happiness that you have looking for!

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
August 21, 2017 23:45

thanks bw here isya! 🙂

Aisya Ismail
August 16, 2017 21:16

Blogwalking and follow sini..

http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/

sofie adie
August 16, 2017 01:51

thanks sudi singgah! 🙂

sofie adie
August 16, 2017 01:51

kan? music make our life more real! 🙂

Aimi Syafiqah
August 16, 2017 01:50
aienie NKA
August 16, 2017 01:50

dan bila kau menghayati lagu dan kena pd dirimu tika itu. yeah~ #kitasama

Scroll to Top