Welcome home dearself…

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

cabin, lake, sunrise-3374201.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

cabin, lake, sunrise-3374201.jpg

Three words!

I MISS MYSELF!

Akhirnya kepulangan juga aku yang ini. Aku yang bercita besar. Aku yang berjiwa tegar. Aku yang petualang.

*Tarik nafas dalam*

Kau tahukan perasaan bilamana kau yang dirindukan itu akhirnya kepulangan ke rumah. Ya Allah, lama giler aku hilang. Giler, giler, giler, giler, lama sia!!!

Itulah sibuk sangat dengan entah apa-apa….sampai diri sendiri hilang. Mendelah an…

Tapi takpe, hilangnya aku itu pergi menempuh pengalaman hidup yang tak terjangkau. Gila betullah hidup ni.

Aku sendiri tak sangka yang aku akan jumpa jalan pulang. Alhmadulillah, dengan dorongan dari sahabat Arau, aku bertemu jua jalan ini.

Aku ada satu entri penutup untuk hidup yang itu sebelum aku merasa aku selamat pulang. Tapi entri tu aku akan tulis asing. Biar kau yang itu tahu yang entri itu adalah untuk kau. Walau aku tahu, tak berbaloi pun dedikasikan satu ruangan post hanya untuk kau, tapi takpe….

Ah, I’m so proud of myself that I made it!

I make it till today, I’m survive and alive. Alhamdulillah.

Kau cerita macam baru keluar dari game bunuhan je. Hahahaha

Well, kind of. Game bunuhan jiwa namanya hahahaha

Okay…selamat kembali buat diri yang hilang. Ini akulah….aku masih disini sehingga nafas terakhir. Untuk aku, demi aku….aku kan sentiasa pulang.

Dengarkanlah sebuah lagu pembukaan dari dunia aku…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top