Holla,

Welcome to my blog!

Graduan Sains Geomatik dan Pengurusan Hartanah yang gemar berkecimpung dalam dunia zone out. Pengguna setia GrabFood dan segala aplikasi yang memudahkan hidup. 

Sembang Blog

Sembang Blog

Wajah Baru

Wajah Baru

Relevankah blog di zaman millennial?

Relevankah blog di zaman millennial?

people, fun, friends-5365324.jpg

Tinta rindu

16 Januari 2022. Tak sangka lagi setahun genaplah usia 10 tahun persahabatan kitakan teman? Aku rindu

record player, vinyl, phonograph record-1851576.jpg

Simfoni

Simfoni dua jiwa yang berlainan dunia itu sukar dijangka apa yang mereka fikir. Jauh itu dekat.

animal, turtle, aquatic-1866808.jpg

Penyu pun tak kisahla….

Siapa sebenarnya yang dapat benefit bila kita fokus pada penyelamatan Bumi? Orang yang bergelar enviromentalist? Orang

lantern, sea, heaven-6826687.jpg

Cerakin

Sedang asyik kitaorang susun atur barangan untuk expo di Tropicana Garden Mall, kitaorang pun borak-borak bagi

northern lights, norway, nature-6862969.jpg

Menjalar Memori

Dah lama sangat hilang. Hilang dari radar maya yang kau sendiri pun lupa apa tujuan kehidupan

new year's day, space, stars-6790597.jpg

Pada apa 2022 menjelma…

Kadang aku tak tahu kenapa tajuk entri dan isi penulisan ni langsung takde kaitan. Kisah pulak

Popular Post

Category

Shout Out!

people, fun, friends-5365324.jpg

Tinta rindu

16 Januari 2022. Tak sangka lagi setahun genaplah usia 10 tahun persahabatan kitakan teman? Aku rindu

record player, vinyl, phonograph record-1851576.jpg

Simfoni

Simfoni dua jiwa yang berlainan dunia itu sukar dijangka apa yang mereka fikir. Jauh itu dekat.

animal, turtle, aquatic-1866808.jpg

Penyu pun tak kisahla….

Siapa sebenarnya yang dapat benefit bila kita fokus pada penyelamatan Bumi? Orang yang bergelar enviromentalist? Orang

lantern, sea, heaven-6826687.jpg

Cerakin

Sedang asyik kitaorang susun atur barangan untuk expo di Tropicana Garden Mall, kitaorang pun borak-borak bagi

northern lights, norway, nature-6862969.jpg

Menjalar Memori

Dah lama sangat hilang. Hilang dari radar maya yang kau sendiri pun lupa apa tujuan kehidupan

new year's day, space, stars-6790597.jpg

Pada apa 2022 menjelma…

Kadang aku tak tahu kenapa tajuk entri dan isi penulisan ni langsung takde kaitan. Kisah pulak

Scroll to Top