Big Bang dan Kenangannya….

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

clouds, sky, atmosphere-7050884.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

clouds, sky, atmosphere-7050884.jpg

Still Life…

Itu tajuk lagu baru dari kumpulan Big Bang. Siapa je tak kenal dengan Big Bang ni dowh? Zaman jatuh bangun seorang aku ni banyak berlatarkan lagu dorang. Giler rindu dowh zaman tu. Zaman yang aku tak perlu kisah dan peduli pada orang. Aku dan dunia aku…

Apa yang jadi dengan aku yang itu?

Well, masih disini. Jika kau tanya. Makin jauh dari realiti. Tiada pengharapan pada apa jua selain Dia. Agar jiwanya tidak kecewa. Pedih, luluh oleh sesuatu yang tidak pasti.

Diam.

Termangu. Apa yang aku tahu, aku lapar. Baiklah aku makan, dan layan FRIENDS dari merapu dekat sini yang end up….terkubur tiada sebarang jawapan.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aienie
May 4, 2022 01:31

selamat hari raya sofiee. ^^

Scroll to Top