Blog Header

Category: Geomatik

Tips memilih tempat praktikal

Istilah praktikal sangat sinonim bagi pelajar di universiti. Selalunya praktikal akan dijalankan pada tahun akhir pengajian. Masa permohonan tempat praktikal

Geomatik di UiTM Arau

Assalamualaikum and hello there! Kalau korang pernah baca mana-mana entri berkaitan dengan geomatik dari blog ni, amatlah dialukan untuk teruskan

Day 23: Best ke belajar Geomatik?

Holla! Akhirnya, hari ni aku berjaya turun site setelah berkurun lamanya. Tapi, disangka panas ke petang, rupanya hujan di tengahari.

Praktikal di JTS Miri #1

Long time no story huh? Too busy to manage the messy life huh? No lah…too lazy too typing lorh…Dan salam

“Sains Geomatik?”

Assalamualaikum, Kaifa haluki/ka? Alhamdulillah ana bi khair. Baiklah seperti yang korang boleh nampak tajuk post kat atas tu, aku nak

Scroll to Top