Category: Geomatik

Sains Geomatik: Sem 4

Tahniah sebab korang dah berjaya ke tahap ini dan selamat menjadi senior! ^_^  Subjek dalam semester 4: Introductory Hydrographic Surveying Principles

Sains Geomatik: Sem 3

Antara subjek yang terlibat: English for Academic Purpose Islamic Property Management Kokurikulum Further Mathematics for Engineers Engineering Surveying II Cadastral Surveying II

Sains Geomatik: Sem 2

Forum bersama Ally Iskandar  Subjek semester dua: English Islamic thought and civilization Kokurikulum Calculus 1 Engineering surveying 1 Cadastral surveying

Sains Geomatik: Sem 1

Assalamualaikum and hello there! Dalam minggu ni aku akan ceritakan semua subjek pasal geomatik. ^_^! Maklumlah bulan mengisi UPU pun

Sains Geomatik: Apa tu?

Assalamualaikum and hello there, Kali ni aku akan cerita serba ringkas untuk yang masih belum familiar dengan istilah geomatik. Info

Nota untuk Pembaca…

Minggu depan aku ada hydro camp. Subjek terakhir dalam sesi praktikal. Dalam tempoh tu, aku dah buat siap-siap semua entri

Tips memilih tempat praktikal

Istilah praktikal sangat sinonim bagi pelajar di universiti. Selalunya praktikal akan dijalankan pada tahun akhir pengajian. Masa permohonan tempat praktikal

Geomatik di UiTM Arau

Assalamualaikum and hello there! Kalau korang pernah baca mana-mana entri berkaitan dengan geomatik dari blog ni, amatlah dialukan untuk teruskan

Scroll to Top