Category: Journal

Aku dan Lindsey Stirling

“ASSALAMUALAIKUM” Cerita tentang aku dan lindsey? Aku dan Lindsey Stirling? ‘Bagi aku observ dulu, tang mana tah persamaan dia…’ (Tajuk

Pyan aka Ammar Sufian

“ASSALAMUALAIKUM” Ini bukan kisah syok sendiri, tapi realiti yang tak pernah wujud. Kisah si Pyan ni bermula lepas aku baca

20 facts about me?

Anak ke-4 dari 7 beradik. Pendiam (seperti yang tercatat dalam rekod sekolah) Ambil PMR ketika usia 18 tahun dan SPM

Jangan Terpedaya!!!

Gambar sekadar hiasan Cerita 1 Keluar dari library, tiba-tiba mata aku terpandang sekeping ‘sticky notes’ betul-betul atas beg. Aik, siapa

ABC=AIS KACANG?

Assalamualaikum,Baru hari ini aku tahu yang ABC tu sebenarnya sama je dengan Aiskacang. Punyalah selama ni aku ingat yang benda

Ramadhan vs Bazaar?!

Assalamualaikum w.b.t…First of all aku ucapkan selamat berpuasa bagi seluruh muslim di atas muka bumi ni. Cerita sehari sebelum ramadhan…Aku

no caption..just enjoy!!

Assalamualaikum Oh! Leka gilak membaca sampe lupak mok update blog tok eh! Bena la tek ko membaca? iboh mok bulak

“AHMAD AMMAR AHMAD AZAM”

Assalamualaikum, Entri kali ni aku nak berdiskusi pasal seorang tokoh yang mengagumkan dan mengetarkan jiwa ramai pemuda. Beliau adalah  Ahmad

The New Challenge

The New Challenge

Kenapa Arau? *kos hidup rendah *makanan murah dan sedap *suasana damai dan tenang *4 musim *adventerous -if you want to

Scroll to Top