Blog Header

Free online games di Solitaire.org

Hari tu aku baca banyak blog yang ceritakan pasal Solitaire.org ni, aku ingat tempat ni ada satu game je. Aku pun ushalah apa yang best. Rupanya, haa banyak betul game klasik dekat sini.

Aku ni baru je habis main game Logic Puzzle Sokoban. Otak terus jeng. Satu pun blog tu aku tak dapat letak elok-elok dalam kotak yang dia nak. Dah fedup aku terus up entry ni. Tiber rasa otak aku macam ada block da.

Dari hari tu aku dok ralit game dia yang Hidden Object. Sebab game Hidden Object ni dia buat mata kita jadi lebih tajam dan teliti. Kadang tu benda depan mata pun masih tak nampak.

Best Hidden Objects Game Best Hidden Objects Game

Persaingan paling best bila aku menang Battleships Armada Video Game. Hahahaha happy weh kalau lepas penat kerja, hadap jammed semua then main game kita menang. Sapelah tak jadi ketagih nak main game situ. Sakan bila team rival tak dapat tebak kapal kita dok dekat mana. Ni kalau masa kecik kita main guna buku petak je. Sekarang pergi je site ni, korang boleh main dah.

Free Online Battleships Armada Video Game Free Online Battleships Armada Video Game Free Online Battleships Armada Video Game

Antara game yang aku lemah dekat sini adalah Solitaire dan Card. Itu antara game yang langsung tak berkenan untuk dimain. Huhuhuhu

Logic game ni aku cubalah untuk cuba kasi menang satu kali. Tapi tak pernah-pernah menang. Tak tahu pasai pa. Ke sebab otak ni dah tepu sangat kerja, pastu bila ada benda baru dia makan masa untuk belajar dan hadam?

Boleh jadi jugak tu kan.

Sebulan lebih aku cuba explore semua game yang ada dekat Solitaire.org ni. Tak cukup masa nak main dan share dengan korang. hahahaha. Ini pun aku usahakan jugak kongsi port game yang aku selalu lepak. Lagi best kalau game ni tak perlu connect dengan internet. Sebabnya masa hari tu rumah aku ada masalah internet. Sudahya tak dapat den nak main game.

Bila korang tengok dekat site game ni, dia macam design game lama-lama dulu. Rasalah vibe 90’s.

Yang Mahjung animal tu cute gila animasi dia.

Animal Connection Mahjong

Yang paling penting dekat Solitaire.org ni game dia semua zero advertisement! Takde iklan-iklan merapu yang akan menganggu kosentrasi korang main game. Nanti jadi macam aku, tak sedar diri esok kerja ada lagi nak main game. Apodaa..

Aku ni jarang nak ngajak orang main game, tapi bila jumpa port online games percuma macam ni, apa lagi…kita kena canang seantero dunia mat.

Nanti kalau korang free-free nak santai hujung minggu tak tahu buat apa, bolehlah klik-klik main game dak. Cuba yang game asah otak tu. Terus lekat dalam kepala punya.

Takat tu ja cerita aku hari ni. Nak sambung main game sat.

Pape roger gais! Adios!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top