Happy Blog Anniversary!

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Holla there!

Long time no hear the story huh? Tup tup dah tukar wajah baru. Korang apa cer semua? Sihat? Alhamdulillah, InsyaAllah semua dalam keadaan yang sihat wal afiat. So, hari ni dah dekat masuk dua minggu genap blog aku mencecah usia tiga tahun! Baru tiga tahun dalam arena blogging secara officialnyalah. Kalau illegalnya, nak dekat enam tahun.

Kepada kak nina kita, maafkan saya kerana masih belum dapat membalas poskad awak tempoh hari. Harap sangat Nina dapat bersabar. Huhuhuhuh…Masuk hari ni jugak, dah masuk seminggu aku tamat sesi diploma.

Tengah tanam anggur lah ni. Khabarnya nak cari kerja. Itu kata dia minggu lepaslah, masa melanguk sensorang kat KLIA. Sekarang,…akan datang? tak tau lagi.

Amacam wajah baru blog gua? okay tak? Aku sebenarnya macam takut-takut gak nak tukar. In case pre-made template ni loading dia lama ke, lambat ke masa korang bukak. Kalau ikut wifi belah aku ni, lajulah jugak. Tapi tak mbohlah syok sendiri. Aku minta jasa baik semua pembaca budiman blog ni untuk vote kelajuan loading blog dekat poll yang disediakan di sidebar belah kanan. In case kalau ramai jawab slow, jawabnya kena modify lah kan?


So, apa kata korang tolong jawab dengan jujurnya supaya senang korang baca blog ni dengan apa keadaan sekali pun. Ececeh….Iyalah, kalau lambat loading kan menyusahkan korang jugak nak baca. Tak gitu? Aku akan bagi tempoh seminggu untuk korang vote. Lepas tu kita akan lihat hasil dia sama-sama?

Kenapa nak tukar template? Hurm….tukar angin katanya. Tapi jangan risau, template blog je yang berubah. Isi, tulisan, penulis dan semuanya insyaAllah masih sama. Ditulis oleh sofie. Diolah pun oleh dia. Yang merapu pun sofie jugak. Masih sofie yang dulu.

Dah join “Simply Segmen by Shawal & Sofie”? Kalau belum, cepat-cepat join sebelum tamat! Terima kasih buat mereka yang sudi memeriahkan segmen kami. All the best untuk korang semua!

Chiao lu!

Thanks for reading ya!

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
April 27, 2016 21:13

hahahhaha…dah lama sangat guna kaler hitam..masuk tahun ketiga, dah dpt pencerahan, tu yg kaler putih tu…thanks tashira! 😀

tashira
April 27, 2016 21:11

perghhh terkejut masuk dalam blog tgk eh kenapa warna putih?? hahaha cantik! laju je loading dont worry kak 🙂

sofie adie
April 27, 2016 20:47

amin! terima kasih zaitie for ur wish! all the best for u too! 😀

zaitie hasnan
April 27, 2016 20:46

3 thn dah, happy 3rd anniversary to sofieadie.com
semoga success membina kerjaya =)

sofie adie
April 27, 2016 15:41

thanks fieyqa! 😀

Fieyqa Adelova
April 27, 2016 15:40

selamat ulangtahun yg ke 3 untuk blog sofie!!! hehehehehe. okay je template ni 🙂

sofie adie
April 27, 2016 12:14

thanks nadia! 😀 all the best for ur blog. moga segala impian blog dpt dicapai juga.

sofie adie
April 27, 2016 12:04

thanks eyta! iya? akan diteruskan dgn template nih… 😀

sofie adie
April 27, 2016 12:03

terima kasih kim chaa! 😀 insyaAllah akan tetap bertahan…all the best for ur blog too!

Farrah Nadia
April 27, 2016 12:11

CANTIK !!!!! Suka sangat! btw tahniah kak dah capai tiga tahun berblogging 😀

Masita Eyta
Masita Eyta
April 27, 2016 11:43

congrat da 3 thun woot…woot…. hehe

cantik ,simple senang nak baca n kite suke laaa 🙂

Kim Chaa
April 27, 2016 11:43

Design baru cantik dan tak sakit mata .. Hehe .. Btw, setakat sekarang ok je loading. Cepat sbb pakai internet laju.. Hihui .. Tahniah dah 3_ tahun blogging dan masih bertahan 😀

sofie adie
April 27, 2016 00:45

wah! thanks a lot kenny! i will kipidap! 😀

Anonymous
Anonymous
April 27, 2016 00:44

Cantik dan kemas, page loading pun mantap..kipidap

sofie adie
April 27, 2016 00:41

terima kasih shawal! haah lah dah 27! dah tamat suda!

sofie adie
April 27, 2016 00:35

baru je tiga tahun tu leya…huhuhuuhu
thanks leya!

Mohd Noor Shawal
April 27, 2016 00:33

wah kak tahniahhh.. ^^ kebetulan segmen kita pun tamat hari ni jugak.. 😀

leya yeolly
April 27, 2016 00:33

wewet dah tiga tahun.. tahniah kerana masih aktif

Scroll to Top