Hectic weeks

tree, park bench, autumn-6792528.jpg

So selepas habis kontrak dengan yang sebelum ni, aku ingat aku bolehlah rilek-rilek untuk minggu ni. Rehat, bangun suka hati nak bangun ke apa kan. Alih-alih kau, busy semingguan! Lebih busy dari jadual biasa tu yang paling tak tahan.

Sekarang jam 0316. Kau masih meneleku depan desktop. Sebab kena siapkan form untuk disubmit esok.

Apa yang susah sangat untuk isi form tu? Kau tanya.

Yeah, apa yang susah sangat? Isi dan hantar, siap!

Tuhan rindunya waktu senggang yang langsung tak punya apa rencana.

Baiklah kau tidur. Esok boleh settle. Masih ada waktu. Masih…

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top