Pistachio Baskin Robbins??

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Panas panas gini makan aiskrim memang sedap. Lagi-lagi kalau dapat offer dari Digi. Ah! jangan risau ni bukan entri berbayar dari pihak digi mahupun baskin robbins. Ini hanya cerita tentang peliknya rasa aiskrim pistachio!

Siapa pernah rasa perisa ni?

Ergh! Macam ubat rasa dia. Aku bertahan sampai habis sebab kacangnya saja. Sebab kacang pistachio! Kaler dia? Sepertinya menarik, tapi….orang kata kaler makanan yang cantik dan pelik ni, rasa memang out! Totally out! Untuk yang anti ubat, aku sangatlah tak galakkan korang ambil perasa ni.

Tapi, tak sedap pun…habis bhai! Gambar pun tak sempat nak ambik. Panas punya pasal. Semua benda balun macam tak ingat dunia. Tapi, satu je yang best…dia tak manis! Yeay! Perasa lain mungkin sedap…tapi Manisnya ya ampun…..dua bulan minum air kosong bagi neutralisekan balik gula tu. Hahahahahah

Entri ni pasal Pistachio Baskin Robbins je ke?

Tak ilmiah langsung! Tapi, bolehlah nak kasi korang tahu…kalau pi Baskin Robbins tu, cakaplah nak rasa Pistachio ni, then staf tu akan kasi korang rasa sesudu…dah tak sedap, jangan ambik. Habis cerita.

Kes aku ni, main nampak kacang, tak kisah dah cream dia rasa apa. Janji ada kacang. Hantu kacang punya pasal. (ada ke orang nak makan aiskrim ni lepas dia rasa? huhuhuhu…kawan aku kata term normal life aku terlalu janggal bagi dia…?)

Esok, cadangnya nak pi layan Tombiruo…tapi takde geng. Takde geng pun jalan saja….janji Ejim gua support!!!!

p/s: hari tu nampak anaqi dengan syira ayob….tapi tak nampak pulak zahiril adzim….teringinnya nak ambil gambar diorang….

see ya when i see ya!

Current playlist on Spotify….

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofie adie
November 21, 2017 13:28

ubat demam kak shikin. yang kaler pink tu. yang masa kecik dulu terpaksa belah dua ke empat ke cair ke semua xdpt telan. hahahahah

sofie adie
November 21, 2017 13:27

sangat! kiciwa sekejap. tapi licin jugak makan. hahahahha

Shikin Razali
November 21, 2017 13:10

Wah, kaler aiskrim nie memikat hati.. rasa ubat yang camne tue Sofie..? Ubat batuk ke ubat demam ke atau ubat panadol yang pahit tue..?

Maisarah Humaira
November 6, 2017 01:13

indah rupa dari rasa hehe

http://www.maisarahsidi.com

sofie adie
October 26, 2017 01:20

play safe huh? tu lah nak merasa punya pasal, tak shodap rupanya…huhuhuhu
>_<

I am LZ
October 26, 2017 01:18

Sis setia dengan perisa coklat, hehehe

sofie adie
October 25, 2017 01:54

haah. boleh je kalau nak rasa je then taknak beli. tapi segan r kan? >_<

sofie adie
October 25, 2017 01:53

hahahahahah boleh boleh nadia. kacang dia je penyedap rasa. tanpa itu kacang ea…memang out! >_<

sofie adie
October 25, 2017 01:51

hahahahaha….choc yang ada cookies tu memang sedap! malangnya terpilih kaler dari perasa dulu…memang tobat lahum tak mau beli dah…

sofie adie
October 25, 2017 01:50

supposedly macam tu lah idea saya kak ana. lagi2 ice cream ni bukan selalu pun kita makan. alih2 terbeli yang perasa unik macam ni…rezeki….huhuhuhu

sofie adie
October 25, 2017 01:49

hahahahha…sik jadi pulang nangga tombiruo…tetiba ada hal lagik menarik. adoi melepas ejim…..
boleh minta cerik sesudu mun teringin nak rasa ubat giney…^_^!

sofie adie
October 25, 2017 01:48

hahahaha kan??? kaler tu memng memukau giler. plus kaler feveret….tapi tu lah….kreng pulak rasanya…

aienie NKA
October 25, 2017 01:42

memang dia akan bagi kita rasa la ka? ish ish.. tamau la kalo rasa ubat

Nadia Nurul
October 25, 2017 01:42

nak try nant…hehehe

Aisya Ismail
October 25, 2017 01:42

ai biasanya play safe.. memang pilih choc je memanjang..

Ana Suhana
October 25, 2017 01:42

Kak ana selalu akan beli choc dan strawberry je. Yg lain kalau nk kena minta cuba dulu. Tp end up dengan flavor yg smaa je juga.hehe

tashira sha
October 25, 2017 01:42

kmk blum ngga gik tombiruo ya hahaha dari hariya gik plan nak ngga,sikpalah lpas exam jak peg hahaha btw tq sbb dah madah pasal aiskrim pistachio ya hahaha sikda kmk nak beli ya klak mun rasa nya dah mcm ubat T_T

NUR RAIHANAH
October 25, 2017 01:42

warna dah cun dah. kalau rasa totally out, hahahaa, memang idokkk ler nak menge-try

Scroll to Top