In Between….

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

orange gull, cepora judith, thailand-6594958.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

orange gull, cepora judith, thailand-6594958.jpg

Yup…aku ada masalah untuk konsisten sejak dua menjak ni. Sekarang ni distraction terbesar aku adalah The Office. Yeah, aku binge watch sitcom tu dah nak seminggu. I know I should do some real work with faster progress…

It’s been nice you know…to understand something. Passion and really care about something that really matters to you. But recently,  I feel like I’m sabotaging my future. Yeah…urgh…

Ni pun blog dah lama tak update. Last week aku tukar design sikit. Ambil angin baru, explore something etc.

Ni aku cam cubalah lawan binge watch aku. Dengan kerja macam tak nak bangun….do wake me up when September end tho….But I think I should not feels guilty for having this pleasure thing. I have enough living in the hard world..Begitulah cerita dia….

Ada berapa season je lagi untuk aku khatamkan The Office. Dan aku rasa aku perlu habiskan dia sebelum Oktober. Ngeng tak ngeng…papehal, live well buddies!

Adios!

Oh ya, lupa nak cerita. Hari Isnin lalu aku pusing taman tasik dekat sekitar sini. Macam tak sangka yang aku boleh pusing tasik tu ea. hahahaha

Okay, yes ada beberapa minggu lagi untuk tamatkan fasa kali ni. Yep…nak tamatkan fasa ni, kau mestilah kerja uiiii

Okaylah…tu saja dari aku, Till then!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top