Day-3 Blog Post Challenge: My Religious Views

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

field, morning, sunrise-6574455.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

field, morning, sunrise-6574455.jpg

Masa buat entri blog ni aku tak faham sangat maksud religious views tu. Dan aku terpaksa google apa itu religious views. Jadinya berdasarkan carian aku, ini yang aku jumpa:

Pandangan aku tentang agama adalah ia sesuatu yang simple. Agama itu mudah. Ikut syariah.

Pastu sebagai penganutnya aku bersyukur jadi salah seorang manusia yang punya agama. Alhamdulillah….

Walaupun post ni ditulis pada waktu tengah malam, anggaplah ia hari ketiga sebab sambil aku tulis ni pun aku borak dengan member aku di talian. Ah, lamanya tak borak berjam-jam dengan member. Last pun rasanya sebulan sekali je. Pastu fokus aku hanya dengar cerita tentang kawan aku ni.

Tu jelah kot entri untuk kali ni, borak pasal kerjaya dan hidup ni boleh sampai ke laut jugaklah. Adios jumpa esok!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aienienka
September 10, 2021 22:01

…… alhamdulillah masih hidup dalam iman. 🙂

Scroll to Top