Category: Blog

Blog Migration Notice

Assalamualaikum buat semua pengunjung budiman yang baru, lama, yang menyinggah, silent reader atau sesiapa sahaja yang menjumpai blog ini dari

Aku dan blogger #5

Sambil bertemankan OST Bahubali, aku mula menaip episod yang seterusnya bagi series “Aku dan Blogger”. Lullaby of death nama ost-nya.

Featured blogger by Kak Shikin

Kabare readers sekalian! Now I’m back for good. Hopefully semangat berblogging ini istiqomah mekar hinggalah bila-bila. Dia ada je mood

Brand New Blog!

Mahu sebulan jugak aku menyepi dari radius blogging! Lesap pergi mana entah mood blogging. Jangankan nak up entry, nak blogwalking

Aku dan blogger #4

Holla dear my fellow readers, how you have been so far? Is it great? Life of 2017 really tough! Doesn’t

You’re invited to ZCOOP Magazine!

Kebelakangan ni kalau korang perasan, terlalu banyak peluang dibuka kepada blogger. SushiVid, review barang, review website, review and review dan

Cabaran blogging zaman millenia

Hari yang redup dikawasan aku telah membuatkan aku merenung dan memikirkan tentang nasib dunia blogging pada masa hadapan. Kemanakah hala

Bubur Pedas Sarawak

Musim Ramadhan biasanya semua dari kita akan ada makanan ‘wajib’ masing-masing. Since tahun ni aku tak berpeluang buka puasa di

Scroll to Top