Kemudiannya apa?

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Kemudiannya apa?

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Kemudiannya apa?

Alhamdulillah, selesai sudah urusan dan pengurusan segala design yang berkaitan untuk kedua blog aku. Phew! Beratus jugak habis ya labu! 

Best ke habiskan duit untuk benda digital ni? 

Ha ha ha ha

Best what. Kalau orang lain boleh gila shopping barang branded seperti tudung, baju, kasut, beg dan sebagainya, aku pulak hantu kaki shopping blog template. Pantang ada theme baru, laju je angkat masuk bakul. Pastu syok sensorang serupa blog kau paling lawa dalam universe. hahahaha double perasan sia!

Aku tak tahulah kenapa aku begitu pemurah dalam menghulurkan wang pada perkara digital. Walhal benda tu tak dapat disentuh pun. Tapi, tu lah…dia macam ada nilai disitu. Nilai pening kepala sewaktu setup. Nilai rasa macam nak give up walau dah habis ribuan ringgit. Nanti nak sharelah berapa jumlah sebenar aku taburkan demi blog.

Kemudiannya apa?

Dah habis setup, design itu ini, itu ini…takkan terkubur disitu aje?

Hurm…sedia contentlah labu! Sedia idea buat tatapan dan rujukan awam. Untung masih punya member yang sudi bagi pendapat dan komen membina. Thanks dowh!

Tak lama lagi puasa. Bila puasa, automatik ada bazaar. Kemungkinan untuk aku terlibat dengannya sangat tinggi. Maka, kurang lagi waktu menghadap PC. Bila kita sibuk hidup alam nyata, tanpa sedar dunia maya sudah tak diambil kira. hurm….

But nobody can save me now
I’m holding up a light
I’m chasing out the darkness inside
‘Cause nobody can save me…

Tu jelah update aku hari ni. Esok kena buat countdown untuk launch…dah tiga bulan aku angkat nama Alien Oren. Semoga ianya menjadi suatu dari bintang yang terdampar di alam universe….

Till then!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aienienka
April 7, 2021 01:50

Bazaar polah, online job pun polah. Senyap2 u can do it man!!! Chiayok!

Scroll to Top