Setahun Sudah….

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Setahun Sudah….

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Setahun Sudah….

Tahun lepas masa ni aku begitu yakinnya percaya yang hidup aku akan berubah. Nah….adalah berubah sikit. Patah kaki! hahahaha perubahanlah tu kan?

Adik aku cakap untuk orang yang kerap masuk hospital macam aku ni, mahar tak payahlah letak tinggi-tinggi. Dari kepala sampai kaki broken. Silap hari bulan boleh dilelong saja. hahaha

Aku pun tak minta nak masuk hospital dijahit, disimen semua….nak buat macam mana, aku dan malang berpisah tiada…huhuhu naudzubillah…takde benda pun nak update…just tulis hari ni kitaorang decide untuk bukak bazaar. Macam biasa, aku dengan bazaar ni dia macam bolehlah…nak kata gemar berniaga itu, tidaklah…

Tapi, sekadar membantu mana yang patut. Maka kita tolonglah…

Dalam otak aku sekarang asyik berputar lagu ni…

It’s easier to run
Replacing this pain with something numb
It’s so much easier to go
Than face all this pain here all alone

Sometimes I remember the darkness of my past
Bringing back these memories I wish I didn’t have
Sometimes I think of letting go and never looking back
And never moving forward so there’d never be a past

If I could change I would take back the pain I would
Retrace every wrong move that I made I would
If I could stand up and take the blame I would
If I could take all the shame to the grave I would

Just washing it aside

All of the helplessness inside

Pretending I don’t feel misplaced

Is so much simpler than change

Tu jelah cerita hari ni. Esok ada rezeki ingat nak cari laptop….powerkan buat job online tapi masih takde laptop…..

Adios!

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aienienka
April 7, 2021 01:49

Semoga diberkati kerana membantu berkhidmat. 🙂

Cik Roxa
Cik Roxa
May 8, 2021 15:21

Semoga diberkati, sis ^^

Tang patah kaki tu terkejut dan moga the pain left will be lessened

Scroll to Top