Mula

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

Salam penghujung Mac. Tak lama lagi puasa. April 13, 2021.

Tahun ni tak banyak beza dengan tahun lepas (2020). Masih sama, masih sendu masih tepu dan sewaktu dengannya. Tapi aku cuba untuk buat kelainan. Apa yang lain pun aku tak tahu. So far masih lagi sama.

Oh ya, ini adalah permulaan bagi refreshment blog sofieadie. Aku dah reset semua entri lama. Dah takde dalam lingkungan ini dah. Domain sama tapi semua cerita baru. Cerita lama dah tutup buku. Atau mungkin aku akan update mana yang perlu.

Guna WordPress huh?

Sangat menyengalkan! Betterlah kau mula dengan blogspot dulu. Senang, mudah dan simple! Sakit pala o nak edit guna wordpress. Even kau dah beli theme dekat etsy atau mana-mana, kegigihan untuk edit tu memang erghhh!

Ni pun masih tak habis lagi. Aku tepu dah. Agak tepu nak hadap. Dengan width blog yang tiada aturannya, lepas tu paragraph yang tak boleh dijustified. Aku tak suka paragraph tak sama. Sakit mata dowh!

Tu jelah post bagi Mula ni. Sambung edit balik. Tu belum lagi edit blog sebelah tu. At least blog sebelah guna blogspot. Settle!

Nanti rajin aku sambunglah kenapa perlu sampai dua blog. Adios!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top