Aku dan Lindsey Stirling

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

Our belief is a strap that holds our faith.
We perceive the world with openness,
so we don't get lost while thriving in it ~ SA

lonely, thoughts, thoughtful-5122894.jpg

“ASSALAMUALAIKUM”

Cerita tentang aku dan lindsey?

Aku dan Lindsey Stirling?

‘Bagi aku observ dulu, tang mana tah persamaan dia…’

(Tajuk macam aku dengan Lindsey ni pernah berjumpa je gayanya.hahahaha)

Tak adelah, mana ade….

Aku just salah seorang peminat dia yang menyokong dari jauh je…huhuhu

Nak kata peminat tegar tu, taklah kot..

sebab setakat ni aku takdelah berhabis duit semata-mata untuk album dia.

just usha-usha kat you tube je…

Sape tak kenal gadis violin hip hop ni?

Dengan gaya dia yang cool, sempoi dan sangat humble…

Okey, aku dah speechless….

Senang kata kalau aku nak dengar muzik tanpa lirik, aku akan pasang semua lagu dia.

Macam ada ‘soul’ di situ..

Seolah, biar irama berbicara..

Sambil nak bersiap pergi kelas or dalam perjalanan ke detinasi, muzik dia ‘terbaik’!!!

Paling best yang Assasin’s Creed III tu..

Okey, writeless sudah..

Viewers youtube dia pun boleh tahan meletop!

Kalau berminat bolehlah check dekat youtube, g+ dan laman web dia sendiri.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
June 13, 2020 12:07

[…] yang ni tak yah cakaplah. Sepanjang zaman diploma aku dok layan dia. Siap ada satu entri sekali ha (Aku vs Lindsey Stirling) lagi sebab fanatiknya dengan muzik dan kehebatan dia main violin. Teringin giler nak jadi pakar […]

Scroll to Top