Category: Rant

clouds, sky, atmosphere-7050884.jpg

Big Bang dan Kenangannya….

Still Life… Itu tajuk lagu baru dari kumpulan Big Bang. Siapa je tak kenal dengan Big Bang ni dowh? Zaman

heart, sand, art-7004820.jpg

Jiwanya bukan disitu…

Aku an, dah lama tak bebel. Padahal, hari-hari kau conteng dekat buku. Pasal hari kau yang….walau tidak semeriah orang, tapi

bokeh, raindrops, window-4682289.jpg

Perspective Bokeh

Masa itu berharga. Jika tiada penantian, tiada apa perancangan, dirasa masa itu sangatlah percuma. Tapi…bila punya agenda, tentatif dan sebagainya,

animal, turtle, aquatic-1866808.jpg

Penyu pun tak kisahla….

Siapa sebenarnya yang dapat benefit bila kita fokus pada penyelamatan Bumi? Orang yang bergelar enviromentalist? Orang yang menggelar diri mereka

pine cone, fir green, fir branch-6803226.jpg

Transisi

Jam 0119 Selepas dua hari kau mensushi. Dan kau di fasa transisi. Fasa hidup yang agak sempit dan bebas. Fasa

sea, sky, clouds-6811812.jpg

Did you make it?

Dalam hidup ni, ada benda kau harus pasakkan saja dia berlalu. Usah difikir terlalu jauh yang boleh buat jiwa kau

cubes, choice, one-2492010.jpg

Kita takkan pernah sama.

Kita, takkan pernah sama. Titik! Itu yang dia cuba cakap dan bilang pada diri. Biar apa pun orang judge kita,

teddy bear, toy, plush-1835598.jpg

When a champion falls…

Macam biasa, itu muzik latar yang aku sedang dengar sekarang. Muzik sahaja, tanpa sebarang lirik. Kadang bicara irama itu dapat

Scroll to Top