Category: Journal

hd wallpaper, nature wallpaper, aurora-3273419.jpg

Menjadi realistik

Lama dah kan tak update life dengan diri sendiri. Borak dengan diri, tanya khabar. ‘Kau okay tak?’ ‘Makan okay tak?’

Eid Adha 1443H

Kalau dulu masa kecik aku serius tak faham, kenapa cerita raya kena sedih. Kenapa asal raya je sedih. Asalnak balik

venice, italy, city-2686292.jpg

My Heart is Buried in…

Aku an, kalau dah jumpa satu lagu yang ngam dengan memori dan situasi, memang akan repeat sampai muntah. Confirm punya.

crocus, flowers, spring-7079550.jpg

Sempoi, simple and chill…

Bila kali terakhir hidup ni dipenuhi dengan kondisi yang sempoi? Angkat bahu….rasa macam…hari-hari hidup kau adalah sempoi dan chill. Tiada

bird, robin, birdwatching-7111988.jpg

Ini semua sementara….

Kabare gais! Salam Ramadhan Kareem, salam sahur, salam bermujahadah di bulan yang penuh baroqah ini. Sedar tak sedar, dah seminggu

autumn blooming anemone, japanese anemone, pink flower-7107422.jpg

Beli baju raya @ Recycle ?

Aku ni, dah lama benar tak shopping baju raya dengan sebetulnya. Last yang aku shopping sakan pun masa tahun 2012

muslim banner, islam banner, ramadan-7093980.jpg

Jurnal Ramadhan 2: Stamina Don!

Well, stamina don katanya suatu menu yang datang kembali. Lepas tu aku takeaway lah menu nih. Berharap ianya sama dengan

river, stream, brook-7047522.jpg

Kaler Ape….

Semalam sambil video chat dengan family member, kitaorang discuss lah pasal tema baju raya tahun ni. Rasa macam dah lama

Scroll to Top